Stal van der Helm

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home

Benefietdag Stichting DON

Op zaterdag 7 september is het zover! Stal van der Helm organiseert een benefietdag dat ten goede komt van Stichting Diabetes Onderzoek Nederland.

Gedurende deze dag is er voor jong en oud, met of zonder voorkennis van paarden, van alles te zien en te doen. Naast diverse lezingen en demonstraties is er een echte speelparadijs voor de kinderen.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

14.00 uur     Voorwoord
14.15 uur     Ferenc Damen
14.45 uur     Lezing dierenarts
15.15 uur     Jeroen Heijmans
15.45 uur     pauze
16.00 uur     Mystery quest
16.30 uur     Patrick van der meer
17.00 uur     Loterij

Gedurende de gehele dag zijn er diverse onderdelen waarbij er geld voor Stichting DON wordt opgehaald. De grote afsluiter van de dag is de loterij. Er zijn meer dan vijftig fantastische prijzen te winnen. In de weken voorafgaand en op de benefietdag zelf kunnen de loten van €5,- per stuk gekocht worden. Het werkt als volgt. Je stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met daarin je naam, adres en het aantal loten dat je wilt kopen. Daarna maak je het bedrag voor het aantal loten wat je wilt kopen over naar bankrekeningnummer NL 22 RABO 033 681 9064 t.a.v. Stal van der helm iz Stichting DON met de mededeling Benefietdag (je naam). Na ontvangst van de betaling krijg je een bevestigingsmail met daarin de loterijnummers. Op de benefietdag zijn de loten af te halen in de kantine van Stal van der Helm. Op deze manier steun je niet alleen Stichting DON maar kun je ook nog een mooie prijs winnen!

Vergeet vooral vrienden, familie en kennissen niet uit te nodigen voor deze mooie dag. En…psssttt… vergeet ook de loten niet te ‘verkopen’.

Hieronder vind je alle praktische zaken over deze dag.

 

Organisatiecomité Stal van der Helm,

Martine & Ronald Goeman, Milou van der Sar en Margerie Karlas


Praktische informatie

Openingstijden

Van 7.30 uur tot 12.00 uur is er de mogelijkheid om de binnenbak te gebruiken. De buitenbak is gedurende de gehele dag beschikbaar. Bij slecht weer fungeert de buitenbak als parkeergelegenheid en kun je vanaf 12.00 uur hier niet meer in rijden. Let op: er zal volop worden opgebouwd. Voor de veiligheid van jou en je paard: houd hier rekening mee. Het gebruik van molen en/of paddock is op eigen risico en mag alleen gebruikt worden onder toezicht. De sluitingstijd van 18.00 uur blijft hetzelfde.

De benefietdag begint 13.00 uur en eindigt 18.00 uur.

Parkeren

Tijdens de benefietdag is het mogelijk om te parkeren op het grote weiland naast de stal. Met behulp van parkeerwachters en parkeerborden word je vanzelf naar de juiste plek gewezen.

Ingang

Je kunt de ingang van het terrein vinden vanaf het parkeerterrein over het houten bruggetje. De ingang wordt aangegeven met borden.

Eet- en drinkgelegenheden

Direct bij het parkeerterrein zijn er allerlei tenten opgezet waar gedurende de gehele dag eten en drinken te halen is. De gehele opbrengst van het eten en drinken komt ten goede van Stichting DON.

Toiletten

Op het parkeerterrein zijn toiletten aanwezig. Deze worden met borden aangewezen.

Honden

Honden zijn welkom mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: indien nodig moet je het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens de benefietdag nageleefd worden. De organisatie heeft het recht eigenaren aan te spreken op ongewenst gedrag.

EHBO

Er zijn verschillende BHV’ers op het terrein aanwezig. De organisatie is te herkennen aan de gekleurde Stichting DON T-shirts. Bij nood kunnen zij een BHV’er sturen

Betaalmogelijkheden

Tijdens de benefietdag kan er alleen met cash betaald worden. Er zijn geen pinautomaten aanwezig.

Roken

Op en rond de stallen is het niet toegestaan te roken. Er mag alleen op de daarvoor aangewezen plekken gerookt worden. Dit is het terras bij de kantine van Stal van der Helm en het daarvoor ingerichte hoekje bij de tenten op het weiland.

 
     
Geef hier uw adres op en wij geven u een routebeschrijving naar onze stal.